x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi se bagă iar în seamă

Gigi se bagă iar în seamă

de Mihai Igirosanu    |    01 Iul 2010   •   00:00
Gigi se bagă iar în seamă
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

Becali spune că îl aşteaptă pe Ienei. Ienei susţine că nu l-a căutat nimeni din club, doar l-a sunat Piţurcă din Austria



Deşi a promis că nu se va mai băga în treburile echipei, Gigi Becali a în­ce­put din nou să vorbească. "Am înţeles de la Piţi că ar fi nevoie de încă doi sau trei jucători care să joace fundaşi centrali sau laterali, să vedem cine vine, el ştie. Pe Moraes nu-l iau nici pe 150.000, am mai spus că nu ne-a interesat niciodată. Poate valorează 17 milioane, dar dacă mie nu-mi trebuie, înseamnă că nu dau nimic pe el", a spus suporterul Becali la gsptv.

Referitor la sosirea lui Eme­ric Ie­nei, închipuitul patron a comentat: "Eu ştiu că Ienei are şi apartament luat în Bucureşti, mai multe nu am de unde să cunosc. Întrebaţi-l pe Pi­ţur­că, el se ocupă de tot! Vreau ca echi­pa să meargă aşa cum se aşteaptă su­porterii". "Vin când sunt chemat. M-a sunat Vic­tor Piţurcă din Austria şi mi-a spus că vine joi în ţară, poate atunci mai discutăm. Însă cert este că nu m-a căutat nimeni din club", a fost replica lui Ienei. Apoi a adăugat: "Nu am primit nici un semn de la Bucureşti, chiar dacă am citit că pa­tro­­nul ar fi cerut să mi se cumpere apar­tament".

Ienei s-a referit şi la si­tua­ţia stadionului Steaua: "Piţi vrea să vorbim amândoi cu ministrul Apă­ră­rii. A rămas ca, dacă vin, să mergem împreună şi eu sunt convins că se va rezolva totul".

Mai aproape de Steaua pare Vi­o­rel Păunescu. "Mă onorează pro­punerea de a face parte din condu­cerea Stelei, chiar şi ca titlu onorific. Becali are de luat foarte mulţi bani de la oameni pe care i-a împrumutat. Este dispus să investească 10 mi­lioane de euro. Obiectivul Stelei în primul sezon este clasarea pe unul din primele 3 locuri", a spus Păunescu la sport.ro.


CFR AR PUTEA PICA ÎN GRUPĂ CU REAL

Cu pieptul umflat pentru performanţa de a "cumpăra" un amical cu Real Madrid, aidoma echipelor din lumea a treia a fotbalului, gen Asia sau Africa, Gigi Becali s-a arătat deranjat de unele declaraţii făcute de Iuliu Mureşan, preşedintele CFR. "Ce amical jucau cei de la CFR cu Real Madrid? E mai uşor să joci meciuri oficiale, pentru că sunt stabilite după un anumit program, dar, altfel, cum ar putea să viseze CFR că o are în faţă pe Real? Unde joacă ei cu Madridul? Mourinho l-a sunat pe Giovani şi i-a spus că vrea să joace cu noi, a spus că meciul se face pe 2 milioane de euro, însă vă­rul meu a negociat pâ­nă la 500.000", a explicat Becali. CFR şi Real ar putea fi co­le­ge de gru­pă în Liga Campio­ni­lor, aşa cum s-a în­tâm­plat şi cu Stea­ua acum patru ani!

×
Subiecte în articol: alte stiri din sport