x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Golul lui Ianis Hagi din partida cu Germania, votat de suporteri „Golul anului 2021”

Golul lui Ianis Hagi din partida cu Germania, votat de suporteri „Golul anului 2021”

31 Dec 2021   •   16:00
Golul lui Ianis Hagi din partida cu Germania, votat de suporteri „Golul anului 2021”
Sursa foto: Hepta

Golul lui Ianis Hagi înscris în partida cu Germania, de la Hamburg, a fost votat de suporterii tricolori ”Golul Anului 2021”. Suporterii au votat cele mai spectaculoase reușite ale echipelor naționale din acest an. Competiția a adunat la start 16 goluri și s-a desfășurat în sistem eliminatoriu.

Pe parcursul lunii decembrie, suporterii tricolori au votat pe www.peluzatricolora.ro cele mai spectaculoase reușite ale echipelor naționale din acest an, anunță Federația Română de Fotbal.

Competiția a adunat la start 16 goluri și s-a desfășurat în sistem eliminatoriu, optimi-sferturi-semifinale-finală.

„În marea finală au concurat golul lui Ianis Hagi înscris în partida cu Germania, de la Hamburg, și ”foarfeca” tricolorului U19, Albert Hofman, într-o partidă de calificare cu San Marino. La finalul perioadei de votare pentru finală, 29-30 decembrie, Ianis Hagi a fost desemnat învingător, adunând 62 la sută dintre voturile fanilor din Peluza Tricoloră. Fotbalistul naționalei și al lui Rangers va primi trofeul care a mai fost câștigat de Nicolae Stanciu (2016, 2017), Isabelle Mihail (2018), Florinel Coman (2019) și Alexandru Maxim (2020)”, potrivit unui comunicat al FRF.

În joc s-au aflat și 15 premii pentru fanii care au votat pe tot parcursul competiției. În urma tragerii la sorți care a avut loc în data de 31 decembrie 2021, câștigătorii premiilor au fost desemnați. Premiiile puser în joc au fost cinci tricouri de joccinci tricouri de prezentare și cinci mingi de joc Joma.

(sursa: Mediafax)

×