x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hagi a refuzat postul de antrenor al Stelei

Hagi a refuzat postul de antrenor al Stelei

10 Aug 2010   •   00:00
Hagi a refuzat postul de antrenor al Stelei
Sursa foto: /Intact Images

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu, pe care patronul Stelei, Gigi Becali, îl doreşte în funcţia de preşedinte al clubului din Ghencea, a declarat în această dimineaţă, la Sport.ro, că Gică Hagi a refuzat postul de antrenor din cauza proiectului cu academia sa de fotbal.

"A fost o propunere din partea lui Gigi Becali de a deveni antrenor. I-am spus că vreau să ajut mult Steaua, dar i-am spus că sub nici o formă nu voi antrena Steaua. I-am spus că cel mai bine e să se împace cu Piţurcă şi cu Ienei. Asta ar fi cea mai bună soluţie. Aş fi de acord să preiau funcţia de preşedinte, însă i-am transmis că voi veni cu mulţi stelişti dacă voi reveni acolo, Hagi, Ilie Dumitrescu, Panduru. I-am mai spus şi de Dan Petrescu şi Gică Popescu. Gigi nu a spus nu la nici o propunere, aş fi vrut să fac o punte de legătură între Steaua lui Gigi Becali şi Armată. Urma să facem un contract beton, dar din păcate lucrurile s-au împotmolit şi nu din vina lui Gigi Becali", a spus Iordănescu.

"Aş fi vrut să am o discuţie cu suporterii Stelei, îmi doream să vorbesc cu Ienei şi cu Piţurcă, dar în momentul de faţă se pare ca nu mai e nevoie. În discuţiile mele cu Hagi, el nu a spus că nu ar veni la Steaua din cauza lui Gigi Becali, i-am spus că acolo e casa lui şi că putem schimba lucrurile în Ghencea, însă a avut ezitări din cauza proiectului pe care îl are cu Academia, din cauza că luăm totul prea în pripă şi că ne grăbim. Nu pot să spun dacă Hagi se va răzgândi, însă personal m-am oprit din drum, nu am mai continuat ceea ce îmi pusesem în cap, de a lămuri unele lucruri cu Gigi Becali. Nu am vorbit cu Dan Petrescu, nu am putut să dau de el şi după ultima discuţie cu Gigi, care mi-a zis că va fi foarte greu să-l iau pe Dan de la ruşi, am renunţat" , a mai spus Anghel Iordănescu la Sport.ro.

În aceste zile, Academia de Fotbal Gică Hagi organizează, la Constanţa, cel mai mare turneu de juniori găzduit vreodată de ţara noastră, la care participă echipe de la FC Barcelona, Real Madrid şi Galatasaray Istanbul.

Într-un interviu acordat luni seara Gazetei Sporturilor, Anghel Iordănescu declarase că va accepta postul de preşedinte al Stelei doar dacă Gică Hagi va veni antrenor.

×
Subiecte în articol: liga i