x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Juventus Bucureşti - Dinamo Bucureşti 0-3. Victorie categorică

Juventus Bucureşti - Dinamo Bucureşti 0-3. Victorie categorică

16 Iul 2017   •   07:44
Juventus Bucureşti - Dinamo Bucureşti 0-3. Victorie categorică
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Dinamo Bucureşti a învins nou-promovata Juventus Bucureşti cu scorul de 3-0 (1-0), sâmbătă, în deplasare, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, într-un meci din prima etapă a Ligii I de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin brazilianul Rivaldinho (32), cu o lovitură de cap, la centrarea portughezului Diogo Salomao. Al doilea gol al echipei antrenate de Cosmin Contra a fost reuşit de portughezul Filipe Nascimento (66), la debutul său în tricoul echipei Dinamo, la doar 9 minute de introducerea sa pe gazon. Nedelcearu a închis tabela în prelungiri (90+3), reluând în plasă mingea respinsă de Pedro Mingote la şutul lui Valentin Costache.

Succesul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost facilitat şi de faptul că Juventus a rămas în zece oameni din min. 53, când Mădălin Mihăescu a primit al doilea cartonaş galben. A fost prima eliminare din această ediţie de campionat.

Juventus a avut două ocazii bune în prima repriză, prin Ciprian Petre (18) şi Florin Ştefan (45), şi pe final, prin George Călinţaru (81).

Meciul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria lui Ioan Aloman, organizator de competiţii la Gaz Metan Mediaş, şi Sorin Satmari, fost jurnalist şi oficial FRF şi LPF.

Juventus Bucureşti - FC Dinamo Bucureşti 0-3 (0-1), Stadion "Ilie Oană" - Ploieşti
Au marcat: Rivaldinho (32), Filipe Nascimento (66), Ionuţ Nedelcearu (90+3).
Cartonaş roşu: Mădălin Mihăescu (Juventus, 53).
Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: dinamo bucureşti Juventus Bucureşti