x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: CSMS Iaşi - FC Botoşani 1-0

Liga 1: CSMS Iaşi - FC Botoşani 1-0

29 Noi 2015   •   20:28
Liga 1: CSMS Iaşi - FC Botoşani 1-0

CSMS Iaşi a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 1-0 (1-0), duminică, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol a fost marcat de Vasile Gheorghe (44), care a reluat din apropiere mingea revenită din bară, după şutul lui Andrei Enescu.

Oaspeţii au început mai bine meciul şi au ratat ocazii de gol prin Alin Bordeianu (4) şi Sergiu Popovici (23). Ieşenii şi-au creat prima situaţie de gol în minutul 29, prin Lukacs Bole. Istvan Fulop (62) a mai irosit o situaţie de a înscrie pentru botoşăneni, după care echipa antrenată de Nicolo Napoli a avut alte trei ocazii de a marca, prin Marius Mihalache (64), Vasile Gheorghe (70) şi mai ales prin Gomo Onduku (71).

În tur, FC Botoşani a învins cu 1-0.

FC Botoşani nu are nicio victorie în ultimele cinci partide, înregistrând trei eşecuri şi două egaluri. În schimb, CSMS Iaşi e neînvinsă de patru etape, având trei victorii şi un egal, care au dus-o pe locul 8.

CSMS Iaşi - FC Botoşani 1-0 (1-0), Stadion "Emil Alexandrescu"- Iaşi
A marcat: Vasile Gheorghe (44).
Arbitru: George Rădulescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Aurel Oniţă (Constanţa); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamţ) - CCA, Viorel Anghelinei (Galaţi) - LPF  

×