x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1. O echipa foarte iubita a RETROGRADAT

Liga 1. O echipa foarte iubita a RETROGRADAT

23 Mai 2015   •   20:12
Liga 1. O echipa foarte iubita a RETROGRADAT

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a învins-o pe teren propriu pe Universitatea Cluj cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă, într-un meci din etapa a 33-a a Ligii I de fotbal, penultima a sezonului, rezultat în urma căruia oaspeţii au retrogradat.

Clujenii au deschis scorul destul de rapid, prin camerunezul Justin Mengolo, cu un şut la colţul scurt (minutul 11). Oaspeţii au rămas în avantaj până cu 10 minute înainte de pauză, când a egalat algerianul Jugurtha Hamroun, cu o execuţie foarte spectaculoasă, lob la vinclu, de la peste 25 de metri. Victoria Oţelului a fost adusă de golul lui Alexandru Tudorie din minutul 69, cu o lovitură de cap.

Universitatea Cluj, ce avea nevoie de victorie pentru a mai spera să rămână în Liga I, a retrogradat matematic după eşecul de la Galaţi. U Cluj, fără nicio victorie în ultimele şase etape, are 32 de puncte şi ocupă locul 15 în clasament, fiind la 6 puncte de Gaz Metan Mediaş, aflată pe poziţia a 12-a, prima deasupra zonei retrogradării.

Oţelul, locul 17, cu 29 de puncte, ştia de mai mult timp că va lua drumul diviziei secunde.

FC Oţelul Galaţi - FC Universitatea Cluj 2-1 (1-1), stadion "Oţelul" - Galaţi
Au marcat: Jugurtha Hamroun (35), Alexandru Tudorie (69), respectiv Justin Mengolo (11)
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); arbitru de rezervă: Eduard Ioniţă (Constanta).

Sursa Agerpres

×
Subiecte în articol: universitatea cluj