x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 2. Farul Constanţa - Rapid Bucuresti, 0-1

Liga 2. Farul Constanţa - Rapid Bucuresti, 0-1

18 Mai 2016   •   22:35
Liga 2. Farul Constanţa - Rapid Bucuresti, 0-1
Sursa foto: wikipedia.org

Echipa de fotbal Rapid a învins, miercuri seara, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Farul Constanţa, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a play-off-ului Seriei I a Ligii a II-a.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Raul Costin, în minutul 69. Farul Constanţa a încheiat meciul cu un om mai puţin pe teren după eliminarea lui Doru Bratu, în minutul 68, pentru două cartonaşe galbene.

Dunărea Călăraşi, principala contracandidată a echipei Rapid la promovarea în Liga I, a câştigat, miercuri, în deplasare cu scorul de 2-0, împotriva echipei Dacia Unirea Brăila. În urma acestor rezultate, Rapid rămâne pe prima poziţie în clasamentul play-off-ului Seriei I a Ligii a II-a,cu 40 de puncte, la două distanţă de ocupanta locului secund, Dunărea Călăraşi.

În celelalte partide disputate, miercuri, în Liga a II-a s-au înregistrat următoarele rezultate:

Etapa a 8-a a play-off-ului a Seriei I a Ligii a II-a: Academica Clinceni - SC Bacău 1-5;

Etapa a 7-a a play-out-ului a Seriei I a Ligii a II-a: Bucovina Pojorâta - CS Baloteşti 1-2; ACS Berceni - Rapid Suceava 3-1; Ceahlăul Piatra Neamţ - Gloria Buzău 0-3 (scor la masa verde după excluderea formaţiei Ceahlăul din competiţie)

Etapa a 8-a a play-off-ului Seriei a II-a a Ligii a II-a: FCM Baia Mare - CS Mioveni 2-2

Etapa a 7-a a play-out-ului Seriei a II-a a Ligii a II-a: Unirea Tărlungeni - Olimpia Satu Mare 2-0; Metalul Reşiţa - U Cluj 1-2; CSM Râmnicu Vâlcea - Şoimii Pâncota 1-0.

Sursa: AGERPRES

×