x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga I: FC Botoşani - FC Viitorul 2-2. Meci spectaculos si goluri multe

Liga I: FC Botoşani - FC Viitorul 2-2. Meci spectaculos si goluri multe

21 Iul 2015   •   07:25
Liga I: FC Botoşani - FC Viitorul 2-2. Meci spectaculos si goluri multe
Sursa foto: Razvan Pasarica/Intact Images

FC Botoşani a terminat la egalitate, 2-2, cu FC Viitorul, luni seara, pe teren propriu, în ultima partidă din etapa a doua a Ligii I de fotbal.,

Oaspeţii au condus de două ori, dar botoşănenii au egalat de fiecare dată. Bogdan Mitrea a deschis scorul încă din minutul 3, în urma unui corner, dar Marius Croitoru a egalat în minutul 19, cu un şut din careu. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a trecut din nou la conducere, prin golul marcat pe contraatac de Ioan Filip (33). FC Botoşani a punctat din nou după pauză, prin acelaşi Croitoru, cu o reluare acrobatică din careu (56).

În finalul campionatului trecut, FC Botoşani remiza cu FC Viitorul, scorul 4-4.

În partida de luni, fiecare echipă şi-a creat mai multe ocazii de gol. În min. 53, portarul Buzbuchi (FC Viitorul) a respins in extremis în bara transversală şutul deviat al lui Raul Costin. Gazdele au mai avut două şanse, în min. 70 Dimitrov a tras un şut la colţul scurt, dar Buzbuchi a respins în corner, pentru ca în min. 73 Roman să rateze din 6 metri, la centrare Costin.

FC Viitorul a ratat prin Adnan Aganovic (58), din doar 5 metri, apoi Mitrea a reluat alături la centrarea lui Cernat (58), pentru ca Gavra să fie blocat de un fundaş in extremis (82). Oaspeţii au cerut şi un penalty, în min. 74, la o ţinere a lui Patache la Fl. Tănase.

Ambele formaţii au câte două puncte în acest sezon.

AFC Botoşani - FC Viitorul Constanţa 2-2 (1-2), Stadion Municipal - Botoşani
Au marcat: Marius Croitoru (19, 56), respectiv Bogdan Mitrea (3), Ioan Filip (33).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Vlad Bârleanu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Adrian Illyeş (Ploieşti)
Observatori: Sorin Boca (Iaşi) - CCA, Cristian Vasc (Târgu Lăpuş) - LPF  

Agerpres

×