x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga I: Steaua - CFR Cluj 1-1. Rezervele Stelei obtin doar un punct

Liga I: Steaua - CFR Cluj 1-1. Rezervele Stelei obtin doar un punct

25 Iul 2015   •   23:43
Liga I: Steaua - CFR Cluj 1-1. Rezervele Stelei obtin doar un punct

Steaua București a terminat la egalitate cu CFR Cluj, scor 1-1 (0-1), sâmbătă seara, pe Arena Națională din Capitală, într-o partidă din etapa a 3-a a Ligii I de fotbal.

Campioana, care a aliniat o echipă complet diferită de meciul cu AS Trencin, Mirel Rădoi menajând mai mulți jucători de bază, a fost condusă din minutul 16, când a marcat Tiago Lopes. Steliștii au revenit după pauză și au egalat prin Alexandru Tudorie (57), din centrarea haitianului Alcenat, la prima sa acțiune după intrarea pe teren.

Steaua a forțat golul victoriei, dar Mihai Mincă și-a salvat echipa pe final, la mingea expediată cu capul de Alin Toșca, pentru ca în prelungiri oaspeții să fie aproape să dea lovitura decisivă, dar Vitor Bruno (90+3) a șutat în vinclul porții lui Florin Niță.

Și Steaua a avut o bară, în chiar minutul doi, când Mincă a respins în bară mingea trimisă de Ionuț Neagu.

În fața a circa 5.000 de spectatori, la Steaua au debutat în acest meci Cătălin Carp (transferat de la CFR Cluj) și Jean Sony Alcenat.

Steaua nu are nicio victorie pe teren propriu în acest sezon, remizând cu Petrolul și CFR în campionat și pierzând cu AS Trencin (2-3), în preliminariile Champions League.

FC Steaua București — CFR 1907 Cluj 1-1 (0-1), "Arena Națională" — București
Au marcat: Alexandru Tudorie (57), respectiv Tiago Lopes (16).
Arbitru: Pavel Cristian Balaj (Baia Mare); arbitri asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Aurel Oniță (Constanța); arbitru de rezervă: Dragoș Istrate (București)
Observatori: Marian Dorobanțu (Buzău) — CCA, Adrian Ionescu (București) — LPF  

×