x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liviu Ciobotariu şi Narcis Răducan au plecat de la ASA Tg. Mureş! Şi-au găsit deja echipe

Liviu Ciobotariu şi Narcis Răducan au plecat de la ASA Tg. Mureş! Şi-au găsit deja echipe

04 Iun 2015   •   16:42
Liviu Ciobotariu şi Narcis Răducan au plecat de la ASA Tg. Mureş! Şi-au găsit deja echipe
Sursa foto: Liviu CIOBOTARIU (d)

Vicecampioana României la fotbal, ASA Târgu Mureş, a anunţat că s-a despărţit de antrenorul Liviu Ciobotariu, 44 de ani, cel care a fost aproape de câştigarea titlului cu o echipă nou-promovată.

''ASA Târgu Mureş doreşte să le mulţumească antrenorului principal, Liviu Ciobotariu, şi preşedintelui executiv, Narcis Răducan, pentru performanţa deosebită realizată împreună cu echipa, în acest sezon. Munca din acest retur, la Târgu Mureş, a avut ca finalitate obţinerea locului 2 în clasament şi o luptă până în ultimul minut pentru titlul de campion'', se arată în comunicatul clubului.

Conducerea clubului ASA va anunţa până la începutul săptămânii viitoare numele noului antrenor principal şi al noului preşedinte executiv.

Ciobotariu a pregătit echipa doar în returul campionatului, preluând formaţia ardeleană pe locul 5 la finalul turului, cu 30 de puncte din 17 etape, la 13 puncte de liderul Steaua. Cu ex-dinamovist pe banca tehnică ASA a fost campioana returului, cu 38 puncte (12 victorii, 2 egaluri, 3 victorii, golaveraj 30-14), cu şapte mai mult decât CSMS Iaşi, a doua clasată într-un clasament al părţii a doua a campionatului.

ASA a ratat titlul de campioană în ultima etapă, când Steaua a remizat cu CSMS Iaşi, 0-0, iar mureşenii au pierdut acasă cu retrogradata Oţelul Galaţi, 1-2.

Ciobi a semnat deja o înțelegere pe doi ani cu Al Faisaly, echipă care a încheiat sezonul trecut pe locul 7 în Arabia Saudită. De la Târgu Mureș a plecat și Narcis Răducan.

Narcis Răducan a fost numit preşedinte executiv la ASA în a treia decadă a lunii ianuarie, după ce în campionatul trecut a mai deţinut funcţii de conducere la FC Viitorul, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu.

Fostul preşedinte executiv al clubului de fotbal ASA Târgu Mureş, Narcis Răducan, a declarat joi, la Târgu Jiu, că se află în negocieri avansate cu acţionarii clubului Pandurii, pentru preluarea funcţiei de preşedinte al grupării gorjene.

"Sunt discuţii avansate, am venit cu plăcere la aceste negocieri, sunt multe lucruri atractive din punct de vedere al unui manager, faptul că fotbalul este foarte iubit aici, s-au făcut câteva performanţe importante în ultimii ani şi văd că toată lumea vorbeşte aceeaşi limbă. Pentru mine este şi un avantaj că aş lucra cu Edi Iordănescu, îl apreciez foarte mult, am lucrat împreună la Steaua şi văd că a trecut de testul acela de foc pe care trebuie să îl treacă orice tânăr antrenor, a făcut lucruri minunate în această a doua parte a campionatului la Pandurii. Eu cred că putem face treabă foarte bună. Sigur că nu este simplu faptul că tocmai am plecat de la Târgu Mureş şi nu foarte fericit, pentru că am pierdut campionatul în ultima etapă, dar o să rămân cu lucrurile frumoase pe unde am trecut şi cred că am experienţa necesară să facem împreună performanţă şi la Târgu Jiu", a precizat Narcis Răducan.

Narcis Răducan a fost numit preşedinte executiv la ASA în a treia decadă a lunii ianuarie, după ce în campionatul trecut a mai deţinut funcţii de conducere la FC Viitorul, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu, clubul din Târgu Mureş anunţând joi despărţirea de acesta, dar şi de antrenorul Liviu Ciobotariu.

În prezent, preşedinte la clubul Pandurii Târgu Jiu este Mihai Stelescu, acesta înlocuindu-l pe Eugen Pîrvulescu, suspendat din funcţie din cauza unor suspiciuni de blat.

Sursa: Agerpes

×