x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Meciul ASA Târgu Mureş - Pandurii, suspendat după prima repriză. Echipa oaspete a refuzat să mai iasă pe teren

Meciul ASA Târgu Mureş - Pandurii, suspendat după prima repriză. Echipa oaspete a refuzat să mai iasă pe teren

18 Dec 2016   •   19:30
Meciul ASA Târgu Mureş - Pandurii, suspendat după prima repriză. Echipa oaspete a refuzat să mai iasă pe teren
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Meciul dintre ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal, a fost suspendat de arbitrul Marius Avram după prima repriză, duminică seara, pe Stadionul ''Trans-Sil'' - Târgu Mureş, din cauza faptului că echipa oaspete a refuzat să mai iasă pe teren după pauză, motivul fiind condiţiile dificile de joc.

ASA conducea cu scorul de 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Gabriel Mureşan (19) şi Vlad Morar (37).

Echipa Pandurii a avut la Târgu Mureş doar cu 15 jucători pe foaia oficială, Marian Pleaşcă şi Lucian Sâmărtean refuzând să joace de la început, din cauza terenului îngheţat, pe care jucătorii cu greu şi-au putut menţine echilibrul.

ASA Târgu Mureş - CS Pandurii Târgu Jiu (2-0), întrerupt după prima repriză; Stadion ''Trans-Sil'' - Târgu Mureş
Au marcat: Gabriel Mureşan (19), Vlad Morar (37).
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitru de rezervă: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Sebastian Stoianov (Constanţa); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCA, Dan Potocianu (Reşiţa) - LPF
www.agerpres.ro

Doctorul a constatat că 4 nu pot continua și au hotărât cu toții să nu mai iasă pe teren de la vestiare. Unul e foarte tare lovit la spate. Am fost pe teren, am fost la domnul Avram. Am căzut și eu de două ori. Nu numai că era gheață, erau chiar movile înghețate pe teren. Închipuiți-vă o căzătură ce urmări ar fi avut.

Trebuie să începem de undeva. Avram a spus că nu are literă de regulament să amâne meciul. Așa a spus, că nu are această posibilitate. Dacă trebuie să ai un echipament, un echipament, ce ghete trebuie să aibă în picioare? Să nu mai jucăm cu bocanci de fotbal, ci cu adidași și, atunci, vara să jucăm dezbrăcați de la brâu în sus, că e cald”, a explicat Marin Condescu la Digi Sport Special.

Acesta speră însă ca Pandurii să mai primească o șansă, iar meciul să se rejoace în condiții normale:

Observatorul a spus că nu are niciun fel de atribuție, decât consultativă. Arbitrul e singurul care ia decizia. Domnul Avram a confirmat și a spus că nici în 24 de ore nu s-ar îmbunătăți condițiile.

Cea mai înțeleaptă decizie e să se rejoace în condiții de normalitate. Arbitrul nu e Dumnezeu, cred că și Comisiile vor vedea condițiile în care s-a jucat meciul. S-ar putea ca și căzătura arbtirului să se lase cu urmări și dacă are vreun certificat medical...”, a mai declarat Marin Condescu la Digi Sport Special.

×