x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mihai Teja este noul selecţioner al naţionalei de tineret a României

Mihai Teja este noul selecţioner al naţionalei de tineret a României

06 Noi 2014   •   11:30
Mihai Teja este noul selecţioner al naţionalei de tineret a României

Mihai Teja, fostul antrenor al echipei CFR Cluj, a fost numit în funcţia de selecţioner al reprezentativei Under 21 a României, a anunţat azi Federaţia Română de Fotbal într-un comunicat.

În vârstă de 26 ani, Teja îl înlocuieşte în acest post pe fostul internaţional Viorel Moldovan, care a condus selecţionata de tineret în perioada iulie - octombrie 2014 şi care, în prezent, ocupă funcţia de antrenor secund la echipa naţională de seniori, condusă de Anghel Iordănescu.

În cariera sa, Mihai Teja a fost junior la Steaua, însă el a renunţat la cariera de jucător la vârsta de 18 ani. Cariera în antrenorat a început-o în 2006, când a îndeplinit rolul de secund la FC Vaslui, apoi la Dinamo, Steaua, Hazar Lankaran, Petrolul Ploieşti, Standard Liege şi Astra Giurgiu . În perioada octombrie 2013 - septembrie 2014, a condus formaţia Universitatea Cluj din rolul de 'principal'.

Noul selecţioner al reprezentativei Under 21 a României va debuta pe 13 noiembrie, ora 13,00, când tinerii 'tricolori' vor disputa un joc amical, la Belgrad, contra selecţionatei similare a Serbiei.

×