x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mircea Sandu: ''Pe cine să aduci selecţioner, Dan Petrescu a cerut un milion de euro, nu mai antrenează nimeni pe patriotism"

Mircea Sandu: ''Pe cine să aduci selecţioner, Dan Petrescu a cerut un milion de euro, nu mai antrenează nimeni pe patriotism"

24 Apr 2013   •   15:13
Mircea Sandu: ''Pe cine să aduci selecţioner, Dan Petrescu a cerut un milion de euro, nu mai antrenează nimeni pe patriotism"

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a afirmat miercuri, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Casa Fotbalului, că Dan Petrescu a cerut un salariu de 800.000 de euro pentru a antrena echipa naţională a României. ''Pe cine să aduci ca selecţioner? Dan Petrescu a cerut un milion de euro, prima opţiune a fost Olăroiu, apoi Boloni, Iordănescu plus Hagi, Dan Petrescu şi apoi Piţurcă. Noi putem să oferim 400.000 de euro ca salariu şi Dan Petrescu a spus că are un milion la Kuban şi a cerut măcar 800.000 de euro. Nu aveam de unde să-i dau, în condiţiile în care sponsorul a scăzut contribuţia'', a declarat Sandu.

''Acum nimeni nu mai antrenează pe patriotism, ci pe bani. Pe cine să iau dacă îl dau afară pe Piţurcă?'', a mai spus preşedintele FRF. Mircea Sandu a subliniat că dacă Piţurcă ar realiza calificarea la barajul pentru CM 2014, ar fi un lucru extraordinar.

×
Subiecte în articol: mircea sandu dan petrescu