x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mitică Dragomir a pierdut şefia LPF: "Nu m-au votat curvele bătrâne pe care le-am ajutat ani de zile"

Mitică Dragomir a pierdut şefia LPF: "Nu m-au votat curvele bătrâne pe care le-am ajutat ani de zile"

14 Noi 2013   •   13:32
Mitică Dragomir a pierdut şefia LPF: "Nu m-au votat curvele bătrâne pe care le-am ajutat ani de zile"

După 17 ani petrecuţi la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a fost azi înfrânt. Gino Iorgulescu este noul preşedinte al LPF. "Am fost bătut şi pe valoarea lui, dar şi pe valoarea politică", a declarat Mitică Dragomir într-o conferinţă de presă.

Gino Iorgulescu a fost şi este un concurent meritoriu, are în spate o activitate fotbalistică de ani de zile, bănuiesc că va avea o activitate măcar cât am stat eu la LPF. Îi las moştenire mobila lui Ceauşescu. Sunt bucuros că în locul meu a venit un profesionist. Am fost bătut şi pe valoarea lui, dar şi pe valoarea politică. (...) Pe mine nu m-au votat curvele bătrâne pe care le-am ajutat ani de zile. Eu sunt un înfrânt, mă duc la afacerile fiului meu şi s-ar putea să mă duc la un post de televiziune. Eu am fost vultur şi nu mai pot fi porumbel. Îmi pare rău doar că influenţa politică a fost majoră. Oamenii politici au pus mâna pe fotbal. Îi felicit pentru modul cum au lucrat. Sunt supărat pe o parte din presă, care a minţit", a afirmat Dragomir. 

"Eu n-am să reclam nimic, nici la FIFA, nici la UEFA. Îl voi sprijini pe Iorgulescu", a conchis fostul preşedinte al LPF.

×