x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern MM Stoica, mesaj emoţionant din închisoare. Ce i-a transmis managerul Stelei lui Reghecampf

MM Stoica, mesaj emoţionant din închisoare. Ce i-a transmis managerul Stelei lui Reghecampf

27 Mai 2014   •   08:26
MM Stoica, mesaj emoţionant din închisoare. Ce i-a transmis managerul Stelei lui Reghecampf

Mihai Stoica a trimis un mesaj din penitenciarul Rahova, postat de apropiaţii săi pe contul său de Facebook. Managerul Stelei a explicat de ce a plns în faţa judecătorilor săptămîna trecută şi i-a transmis un mesaj special lui Laurenţiu Reghecampf, în discuţii Al Hilal.

”Situaţia din sala de judecată de vineri, intens dezbătută şi pe alocuri exagerată, a fost generată de fireasca descărcare nervoasă a unicului meu copil, pe care-l iubesc şi pentru care trăiesc. Astfel, pentru cîteva secunde, n-am reuşit să-mi cenzurez emoţiile.

Nu a fost un semn de slăbiciune, nu am încercat să sensibilizez pe cineva, a fost - cred eu - o reacţie normală. De la începutul acestui proces şi pînă azi, la aproape 3 luni de la inexplicabila mea condamnare, am dorit discreţie, nicidecum fals dramatism. Discreţie şi judecată dreaptă.

Mulţumesc tuturor celor - din ce în ce mai puţini - care mi-au rămas alături.

P.S. Mister Laurenţiu Reghecampf, te îmbrăţişez şi îţi urez să cîştigi eventul la anul, oriunde vei fi. Ai cîştigat trofee, respect şi un prieten. Îţi multumesc pentru tot”, a scris MM Stoica pe contul său de Facebook.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, vineri, contestaţia în anulare formulată de Mihai Stoica împotriva deciziei de condamnare la închisoare din dosarul transferurilor.

Fostul manager al Stelei a spus, vineri, la Curtea de Apel Bucureşti, că ajuns să fie "disperat" ca urmare a condamnării din dosarul transferurilor de jucători, precizând că familia sa, respectiv soţia şi fiica, se întreţine din pensiile părinţilor săi.

"Ştiu că justiţia nu are o latură socială, umană, dar condamnarea mea condamnă familia, care trăia aproape în exclusivate din veniturile mele - substanţiale, dar justificate. (...) Familia mea trăieşte din pensiile părinţilor mei de 80 şi 77 de ani", a mai spus Stoica, din boxa condamnaţilor, la judecarea contestaţiei în anulare a pedepsei din acest dosar.

×