x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Monica Iagăr a preluat conducerea Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti

Monica Iagăr a preluat conducerea Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti

25 Noi 2016   •   16:44
Monica Iagăr a preluat conducerea Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti
Sursa foto: a1.ro

Fosta atletă Monica Iagăr a fost numită vineri în funcţia de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti pentru următoarele şase luni, se arată într-un comunicat de presă remis, vineri, Agerpres.

Monica Iagăr este una dintre performerele atletismului românesc în proba de săritură în înălţime. Printre cele mai bune rezultate ale sale se numără titlul european obţinut la Budapesta (1998), în acelaşi an reuşind să cucerească aurul continental şi la competiţia indoor de la Valencia. Ea este deţinătoarea recordului naţional, atât în sală (2,03 metri - al şaselea rezultat mondial din toate timpurile), cât şi în aer liber (2,02 metri). Finalistă la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, Sydney 2000 şi Atena 2004, şi la trei ediţii ale Campionatelor Mondiale, ea a fost desemnată cea mai valoroasă săritoare în înălţime a anului 1998 de către revista "Track and Field". Între performanţele sale se mai numără şi două medalii obţinute la Campionatele Mondiale Universitare, aur în 1999 şi argint în 1997. 

Monica Iagăr îi succede în funcţie lui George Cosac, care a îndeplinit atribuţiile postului de preşedinte în perioada noiembrie 2015 - noiembrie 2016, acesta urmând să revină în funcţia de vicepreşedinte al CS Dinamo. 

×