x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Motivul incredibil pentru care Pintilii nu joaca duminica in campionat! Gigi Becali a acceptat această cerere

Motivul incredibil pentru care Pintilii nu joaca duminica in campionat! Gigi Becali a acceptat această cerere

26 Aug 2017   •   07:32
Motivul incredibil pentru care Pintilii nu joaca duminica in campionat! Gigi Becali a acceptat această cerere

FCSB joacă duminică, de la ora 21:00, în etapa a 8-a din Liga 1 Betano împotriva revelaţiei startului de sezon, FC Botoşani. Steliştii vin după ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor, vicecampioana României fiind eliminată de Sporting Lisabona. Steliştii vor continua în grupele Europa League, dar obiectivul principal al echipei este câştigarea campionatului.

Mihai Pintilii va absenta în meciul cu FC Botoşani, după ce mijlocaşul defensiv a ratat şi partida retur cu Sporting Lisabona de miercuri. Al doilea căpitan al steliştilor nu lipseşte de la meciul contra botoşănenilor din cauza unei accidentări sau a vreunei suspendări. Motivul absenţei a fost divulgat de Gigi Becali, patronul vicecampioanei României.

In primul rand suntem crestini, si apoi fotbalisti. Ce, daca e meci de fotbal nu mai putem sa nasim? Si daca jucam cu Dinamo, pierdeam cu 3-0, il lasam pe baiat sa mearga sa fie nas", a declarat Becali la digisport.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că Mihai Pintilii va fi naş la o nuntă în Braşov şi i-a dat voie să lipsească de la meciul contra celor de la FC Botoşani. Fostul căpitan al FCSB îşi dorea să se întoarcă duminică pentru a putea să intre pe teren în meciul de pe Arena Naţională. Vicecampioana României se va baza pe Filip, Ov. Popescu, Morais şi Nedelcu.

×
Subiecte în articol: mihai pintilii gigi becali