x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern OFICIAL! Arena Nationala a fost INCHISA. Steaua isi va disputa urmatorul meci la Cluj

OFICIAL! Arena Nationala a fost INCHISA. Steaua isi va disputa urmatorul meci la Cluj

07 Noi 2015   •   08:15
OFICIAL! Arena Nationala a fost INCHISA. Steaua isi va disputa urmatorul meci la Cluj

Partida Steaua - FC Botoșani, programată, duminică, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii I la fotbal, se va disputa pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj deoarece Arena Națională din Capitală nu deține avizul pentru securitate în caz de incendiu din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), au declarat, vineri, pentru AGERPRES, surse din cadrul grupării roș-albastre.

Meciul se va desfășura la Cluj la ora stabilită inițial, 20,30, conducerea clubului Steaua având deja acordul Ligii Profesioniste de Fotbal, organizatoarea competiției, precum și al grupării din Botoșani.

Oficialii steliști au fost nevoiți să caute un alt stadion după ce au aflat că Arena Națională nu are avizul pentru securitate în caz de incendiu și, în consecință, autoritățile nu vor permite ca stadionul inaugurat în urmă cu patru ani să găzduiască partida în urma tragediei de la clubul Colectiv.

Președintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat, vineri, la postul Digi Sport, că Stadionul Dr. Constantin Rădulescu deține avizul pentru securitate în caz de incendiu.

''M-a sunat Valeriu Argăseală (n.r. — președintele CA al FC Steaua) și m-a întrebat dacă avem certificat pentru incendiu, pentru că Arena Națională nu îl are. Noi l-am obținut, chiar acum vreo două luni a avut loc o inspecție. Așadar, m-a sunat Argăseală, m-a întrebat de aviz și dacă pot să joace în această etapă pe terenul nostru. I-am dat un răspuns afirmativ. Noi am mai ajutat Steaua, când a jucat cu Schalke, în Europa League'', a afirmat Mureșan la postul de televiziune.

Meciul Steaua — FC Botoșani, programat inițial duminică, de la ora 20,30, pe Arena Națională din Capitală, se va disputa, în aceeași zi și la aceeași oră, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.  

×
Subiecte în articol: arena nationala steaua