x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă: "Nu am primit nici o ofertă de la Craiova"

Piţurcă: "Nu am primit nici o ofertă de la Craiova"

12 Aug 2010   •   00:00

Fostul manager general al Stelei, Victor Piţurcă, va asista, duminică, la partida pe care Universitatea Craiova o va disputa, pe teren propriu, cu FC Timişoara, dar spune că prezenţa sa nu este legată de o presupusă ofertă de preluare a grupării oltene.

"Este adevărat că, după ce am plecat de la Steaua, Adrian Mititelu mi-a trimis un mesaj, dar nu avea legătură cu venirea mea la Craiova", a spus Piţurcă. Întrebat dacă a existat vreo tatonare sau ofertă din partea Universităţii Craiova, fostul selecţioner a răspuns: "Nu, nu... Nici nu mi se pare normal să se întâmple lucrul acesta. Universitatea are un antrenor bun şi toată lumea trebuie să-i fie alături în acest moment ca acesta să-şi facă treaba aşa cum se cuvine".

Piţurcă s-a declarat încântat de faptul că Universitatea Craiova a revenit pe stadionul Ion Oblemenco: "Important este că echipa a revenit acasă, iar eu aştept ca suporterii să umple stadionul din Bănie şi să încurajeze aşa cum numai ei ştiu. Suporterii Ştiinţei trebuie să demonstreze şi acum că sunt cei mai buni".

×
Subiecte în articol: liga i