x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Primul transfer din 2019 realizat de FCSB. Gigi Becali: „Ăsta scoate 3 oameni din joc, nu unul!”

Primul transfer din 2019 realizat de FCSB. Gigi Becali: „Ăsta scoate 3 oameni din joc, nu unul!”

04 Ian 2019   •   13:03
Primul transfer din 2019 realizat de FCSB. Gigi Becali: „Ăsta scoate 3 oameni din joc, nu unul!”
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Florentin Matei, 25 de ani, a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract.

Gigi Becali a confirmat acest transfer și crede că jucătorul va ajunge în scurt timp și la echipa națională.

"Uitasem că a fost la noi când era mai mic. L-am văzut la Astra, l-am vrut foarte mult. A plecat el în vară, nu știu ce... Când am văzut că e liber, imediat l-am luat. E genul de jucător pe care-l vreau eu! Mihai s-a gândit la Răduț, dar eu am zis că-l iau pe Matei, e 7 clase... Asta scoate 3 oameni din joc, nu unul! Răduț e bun fotbalist, Teja s-a referit la genul de jucător, la posesie! Mi-a plăcut foarte mult Matei când i-a lăsat pe Dinamo în play-out! A jucat pe gheață, pe zăpadă, a driblat, îmi place de el. Mai vreau încă un mijlocaș central, probabil. Așa mi-a zis Mihai, că nu vrea mulți jucători. Dacă pleacă Gnohere, e posibil să vină Andrei Cristea. Sau poate îl luăm și dacă nu pleacă Gnohere", a spus Becali pentru PRO TV.

 

Florentin Matei este jucător crescut și format la FC Steaua. La 15 ani, între 2008 și 2010, a jucat la echipa a doua, când Becali l-a comparat cu Leo Messi. Apoi, la 17 ani, a debutat la prima echipă (2010-2011), unde a bifat două meciuri.

Matei a mai fost legitimat la Unirea Urziceni, Cesena U19, Volyn Lutsk, Rijeka, Astra Giurgiu și Al Ittihad Kalba.

 

×
Subiecte în articol: Florentin Matei