x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Probleme pentru Gică Hagi: „Am RETRAS echipa din campionat”

Probleme pentru Gică Hagi: „Am RETRAS echipa din campionat”

24 Aug 2017   •   08:03
Probleme pentru Gică Hagi: „Am RETRAS echipa din campionat”

Decizii şocante de ultimă oră luate de Regele Gică Hagi. Antrenorul finanţator al Viitorului şi-ar putea pregăti retragerea din fotbalul românesc. Începutul de sezon dezastruos de la campioana Viitorul are efecte în plan administrativ. Gheorghe Hagi a decis să desființeze echipa a doua a clubului, care evolua în Liga a 3-a, și să-i vândă sau să-i dea afară pe fotbaliștii importanți rămași la echipă! Totul, pentru că își pregătește plecarea în străinătate și vrea să reducă cheltuielile, anunţă gsp.ro.

Marți seară, cu doar trei zile înainte de startul sezonului Ligii 3, angajații Academiei Hagi au primit o veste șoc. Prin telefon, în drum spre aeroport, Gheorghe Hagi a anunțat că desființează echipa a doua. Decizia a fost confirmată miercuri dimineață, când clubul a trimis la FRF o hârtie prin care a anunțat retragerea echipei Viitorul 2 din Liga 3. Unii jucători de la Viitorul 2 vor fi promovați la prima echipă, iar alții au fost anunțați să-și caute cluburi.

„Echipa Viitorul 2 a fost retrasă din campionatul Ligii 3. cel care trebuia sa înceapă acum. Decizia a fost i-a apartinut lui Gică, deoarece el conduce. Nu ne vom înscrie nici în Liga 4. Asta este situația la ora actuală” s-a rezumat să declare pentru FANATIK.RO Paul Peniu, preşedintele campioanei României.

Pe lângă decizia desființării Viitorului 2, Hagi pregătește, însă, o restructurare uriașă a cheltuielilor Academiei. Patronul i-a informat pe colaboratorii săi că le va rezilia contractele lui Herea, Dumitraș și Marius Constantin, aduși la începutul verii, și-i va vinde pe Cristian Ganea și Kevin Boli înainte de încheierea perioadei de transferări. Asta după ce Hagi i-a dat în această vară la Steaua pe Florinel Coman, Dragoș Nedelcu și Romario Benzar, punându-i pe lista de transferuri pe Morar, Neluț Roșu și Purece. De asemenea, Gabi Iancu a fost lăsat să plece liber.

Surse din club susțin că deciziile luate de Hagi în ultimele zile ar fi urmarea unei oferte din străinătate căreia antrenorul-patron este tentat să-i dea curs. Înainte de plecare, el ar dori să reducă la maximum cheltuielile cu Academia Hagi. Obiectivul în acest sezon a fost modificat în salvarea de la retrogradare, mai spune sursa citată.

 

×
Subiecte în articol: gică hagi fc viitorul constanta