x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Procesul privind suspendarea executării în cazul falimentului clubului Rapid, amânat cu o lună

Procesul privind suspendarea executării în cazul falimentului clubului Rapid, amânat cu o lună

20 Iul 2016   •   13:21
Procesul privind suspendarea executării în cazul falimentului clubului Rapid, amânat cu o lună

Curtea de Apel Bucureşti a amânat miercuri, pentru 24 august, cererea de suspendare a executării silite în cazul falimentului clubului Rapid.

Procesul a fost amânat pentru lipsă de procedură, având în vedere că nu au fost citate mai multe părţi din dosar.

Pe 14 iunie, Tribunalul Bucureşti a hotărât intrarea în faliment a clubului Rapid Bucureşti, însă decizia nu este definitivă. Recent, Curtea de Apel Bucureşti a respins o cerere de suspendare provizorie a procedurii de intrare în faliment.

Lichidatorul judiciar desemnat de instanţă în acest caz, Aurel Brihac, a început deja demersurile pentru dizolvarea societăţii SC Rapid SA.

Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal a hotărât să amâne pentru 21 iulie acceptarea sau nu a echipei giuleştene în ediţia 2016 - 2017 a Ligii I.

Clubul a intrat în insolvenţă în anul 2012, având datorii de aproximativ 18 milioane lei, iar de atunci au fost deschise procese în instanţă de către mai mulţi jucători care nu şi-au primit salariile. De asemenea, clubul a fost dat în judecată de mai multe companii şi Direcţia Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, pentru recuperarea unor datorii.

Sursa: AGERPRES

×