x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Prunea vrea să candideze la şefia FRF: "Va fi o campanie electorală interesantă!"

Prunea vrea să candideze la şefia FRF: "Va fi o campanie electorală interesantă!"

04 Iul 2013   •   15:45
Prunea vrea să candideze la şefia FRF: "Va fi o campanie electorală interesantă!"
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Florin Prunea  intenţionează să candideze la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Fostul internaţional a precizat însă că deocamdată nu a luat o decizie definitivă în acest sens. "Intenţionez şi eu să candidez la preşedinţia FRF, de fapt am acest gând de mai mult timp. Încă nu am luat o decizie definitvă, deocamdată discut cu membrii afiliaţi, voi vedea ce hotărâre voi lua", a spus actualul preşedinte al CSMS Iaşi pentru Mediafax.

Întrebat ce părere are despre un duel cu fostul său coleg de la echipa naţională, Gheorghe Popescu, cel care şi-a anunţat, joi, candidatura la alegerile din 2014, Florin Prunea a afirmat: "Va fi o campanie electorală interesantă dacă mă voi hotărî. Oricum, eu nu cred că vor fi doar doi candidaţi. Din ce ştiu eu mai sunt persoane care doresc să candideze. Dar, repet, eu încă nu sunt hotărât dacă voi candida, acum sunt la stadiul de discuţii".

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că va candida la alegerile următoare pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Alături de Gheorghe Popescu, la conferinţa de presă de joi au fost prezenţi şi Gheorghe Hagi, Ilie Dumitrescu şi Bogdan Stelea, care ar urma să ocupe funcţii de conducere în FRF în cazul în care fostul căpitan al echipei FC Barcelona va câştiga alegerile de anul viitor.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a afirmat în mai multe rânduri că nu va mai candida la următoarele alegeri, programate la 1 iunie 2014.

×