x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Burleanu a participat la reuniunea regională UEFA de la Belgrad

Răzvan Burleanu a participat la reuniunea regională UEFA de la Belgrad

14 Feb 2016   •   14:05
Răzvan Burleanu a participat la reuniunea regională UEFA de la Belgrad

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a participat sâmbătă la reuniunea regională de la Belgrad, organizată înaintea congreselor UEFA şi FIFA, informează site-ul oficial al FRF.

La acest eveniment au participat reprezentanţii federaţiilor din Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Grecia, Macedonia, Muntenegru, România, Slovenia, Serbia, Rusia şi Turcia şi oficiali UEFA: vicepreşedintele Angel Maria Villar, secretarul general Gianni Infantino şi secretarul general adjunct Theodore Theodoridis.

În cadrul reuniunii de la Belgrad a fost făcută o analiză înaintea celor două evenimente importante ce au loc în această lună, Congresul Extraordinar UEFA, din 25 februarie, şi Congresul Extraordinar FIFA, din 26 februarie, ambele urmând a se desfăşura la Zurich.

La Congresul FIFA vor avea loc alegerile pentru preşedinţia forului mondial, motiv pentru care conducătorii tuturor federaţiilor prezenţi la întâlnire şi-au reiterat susţinerea pentru Gianni Infantino.

În cadrul întâlnirii, reprezentanţii UEFA au prezentat şi o serie de posibile noutăţi ale forului de la Nyon în rândul competiţiilor de juniori, la capitolul măsuri de protecţie a integrităţii jocului de fotbal şi în marketing.

La finalul zilei, toţi participanţii au asistat la finala Campionatului European de futsal, Spania - Rusia 7-3, care a fost arbitrată în premiera de un român, Bogdan Sorescu.


Sursa: AGERPRES

×