x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reacția lui Florin Gardoș după ce un politician UDMR a jignit memoria lui Daniel Prodan

Reacția lui Florin Gardoș după ce un politician UDMR a jignit memoria lui Daniel Prodan

29 Noi 2016   •   20:57
Reacția lui Florin Gardoș după ce un politician UDMR a jignit memoria lui Daniel Prodan

Florin Gardoș a reacționat dur, după ce un consilier județean din Satu Mare s-a opus ca stadionul local să-i poarte numele fostului mare internațional, Daniel Prodan. Acesta a decedat pe 16 noiembrie în urma unui infarct, scrie digisport.ro.

Consilierul județean Kereskenyi Sandor s-a opus vehement propunerii ca stadionul din Satu Mare să poarte numele fostului jucător al Stelei.

Născut în Satu Mare, Florin Gardoș, nu a mai rezistat și a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care-l atacă pe consilierul județean.

”Încredibil cât tupeu are nesimțitul ăsta”, a scris jucătorul celor de la Southampton pe pagina sa de facebook.

"L-am cunoscut personal pe Daniel Prodan și de departe nu era un fotbalist atât de mare cum am auzit chiar aici. Era un fotbalist care, cum să zic, a jucat cum a putut. În ceea ce privește capacitățile sale morale și intelectuale... despre astea am putea vorbi foarte mult. Nu cred că ar trebui să inițiem sau să cădem în această greșeală ridicolă, dacă nu impardonabilă și să inițiem un cult unui nepotrivit”, a fost declarația lui Kereskenyi Sandor, care l-a enervat pe Gardoș.

×