x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghecampf, despre meciul cu FC Botoşani: "O să avem un lot destul de bun!"

Reghecampf, despre meciul cu FC Botoşani: "O să avem un lot destul de bun!"

07 Sep 2016   •   15:56
Reghecampf, despre meciul cu FC Botoşani: "O să avem un lot destul de bun!"

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a anunţat miercuri într-o conferinţă de presă, că în partida din deplasare cu FC Botoşani, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Ligii Adeplast, va folosi jucători care au evoluat mai puţin pentru formaţia sa în acest început de sezon, scrie Agerpres

Tehnicianul nu consideră riscant faptul că îşi va menaja titularii în această partidă. ''Până la urmă avem 34 de jucători în lot, nu putem să jucăm cu 11 jucători 40 şi ceva de meciuri. Nu e riscant să folosim jucători care nu au evoluat prea mult. Cu Iaşi, de exemplu, am condus tot meciul'', a spus Reghecampf. Acesta a adăugat: "O să avem un lot destul de bun pentru acest meci. Trebuie să pregătim nu doar acest meci sau următorul cu Astra, trebuie să pregătim următoarele două săptămâni."

Soarta mijlocaşului Florin Tănase este incertă pentru partida de joi, acesta fiind accidentat în meciul echipei naţionale de tineret a României cu Luxemburg. ''Florin Tănase nu e încă 100% pregătit pentru meciul de mâine şi nu cred că va face parte din lot. Încă are dureri, a călcat strâmb la meciul naţionalei de tineret cu Luxemburg. Aşa că nu ştiu dacă ne putem baza pe el, chiar dacă azi s-a antrenat'', a explicat antrenorul. 

Echipa Steaua întâlneşte joi, de la ora 20,30, în deplasare, formaţia FC Botoşani, într-o partidă importantă pentru sferturile de finală ale Cupei Ligii. 

×