x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern România, nouă medalii la CE de juniori şi cadeţi

România, nouă medalii la CE de juniori şi cadeţi

26 Iul 2010   •   00:00
România, nouă medalii la CE de juniori şi cadeţi
Sursa foto: /www.frtenismasa.ro

România a ocupat primul loc în clasamentul pe medalii la Campionatele Europene de tenis de masă pentru juniori şi cadeţi de la Istanbul, unde a cucerit 6 medalii de aur, una de argint şi două de bronz.

Pe locul secund s-a situat Franţa cu 4 medalii de aur, 3 de argint şi 5 de bronz, iar a treia a fost Germania cu 2 medalii de aur, una de argint şi 6 de bronz.

Cele şase medalii de aur ale României au fost aduse de echipa de junioare (Cristina Hîrîci, Camelia Poştoacă, Andrada Vincze, Roxana Istrate) şi cea de cadete (Bernadette Szocs, Irina Ciobanu, Bernadette Balint), de Bernadette Szocs la cadete simplu şi la dublu, alături de Irina Ciobanu, Hunor Szocs la dublu juniori (alături de danezul Jonathan Groth), Lucian Munteanu şi Cristina Hîrîci la dublu mixt juniori.

Irina Ciobanu a cucerit argintul la cadete dublu mixt, alături de ungurul Marton Szita. Cele două medalii de bronz au fost câştigate de la dublu junioare de Cristina Hîrîci (împreună cu unguroaica Dora Madarasz) şi de Camelia Poştoacă (împreună cu maghiara Krisztina Ambrus).

Următoarea ediţie a Europenelor rezervate juniorilor şi cadeţilor va avea loc anul viitor în Kazan (Rusia), capitala Tatarstanului

×
Subiecte în articol: stiri