x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sanmartean paraseste Steaua pentru Al Ittihad si doua milioane de dolari pe sezon

Sanmartean paraseste Steaua pentru Al Ittihad si doua milioane de dolari pe sezon

03 Ian 2015   •   22:32
Sanmartean paraseste Steaua pentru Al Ittihad si doua milioane de dolari pe sezon

Lucian Sanmartean, 34 de ani, a semnat un contract cu echipa Al Ittihad şi va parasi Steaua, arabii i-au oferit fotbalistului un salariu de un milion de dolari pe sezon.

De la 1 ianuarie, Sanmartean intrase in ultimele 6 luni de contract cu Steaua si avea dreptul sa negocieze cu orice echipa. Steaua va primi in schimbul fotbalistului suma de două milioane de dolari.
"Sanmartean a semnat din vara, pe un an plus inca unul. Ma bucur ca ne-am inteles si acest jucator a semnat un contract incredibil de bun la 35 de ani, cu un salariu formidabil. Dacă Ittihad are bani sa-l plateasca acum Stelei, bine, daca nu, ramanem cu acest contract din vara.
Nu stiu daca Piturca mai prinde vara acolo, sa-i dea Dumnezeu sa ajunga pana in vara si sa il vada pe Lucian jucand. Cu Szukala nu este nici o discutie, el poate semna din postura de jucator liber.
Gigi Becali a aflat ce s-a intamplat, a fost foarte incantat, chiar el l-a indemnat pe jucator s-o faca. I-am spus ca este intr-o situatie delicata, eu nu voi vorbi cu acest domn, iar acest contract se va face pe fax.
Nu a fost singura oferta, dar niciun club nu i-a oferit macar jumatate din ce-i ofera Al Ittihad. Lucian il poate ajuta enorm pe Piturca in acest moment, la fel si Szukala sau Tanase. Din ce stiu eu, pana acum nu se discutase cu Argaseala. Becali a cerut pe Lucian o sumă modica, pe care si un club din România si-ar fi permis-o si cu ochii inchisi, nu ii va forta nimeni mana", a declarat impresarul lui Sanmartean la Dolcesport.

×