x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Scandal la FCSB. Gigi Becali l-a atacat dur pe Alibec: „O să facă banca, o să stea pe bancă şi o să rupă banca cu piciorul”

Scandal la FCSB. Gigi Becali l-a atacat dur pe Alibec: „O să facă banca, o să stea pe bancă şi o să rupă banca cu piciorul”

14 Oct 2017   •   08:46
Scandal la FCSB. Gigi Becali l-a atacat dur pe Alibec: „O să facă banca, o să stea pe bancă şi o să rupă banca cu piciorul”

Gigi Becali a fost furios la finalul meciului jucat de FCSB la Voluntari, încheiat 0-0, iar principala sa ţintă a fost Denis Alibec, atacantul schimbat în minutul 80.

"Dacă nu câştigi cu Voluntari, nu poţi să ai pretenţii să câştigi campionatul. Nu am avut atacant, am avut un atacant care dădea mingea la ei şi face mofturi. O să facă banca, o să stea pe bancă şi o să rupă banca cu piciorul. El crede că e copil, că toata lumea trebuie să îl alinte pe el. Nu o să mai fie alintat.

E vina echipei, care a crezut că e jocul de dinainte câştigat. Nu am avut atitudine, nu se poate câştiga un meci fără şut pe poartă", a spus Becali la finalul partidei, la ieşirea de la stadion.

Alibec a fost extrem de nervos după schimbare, iar la ieşirea din teren a lovit puternic cu piciorul o uşă, în drum spre vestiare, moment surprins de camerele de luat vederi. 

Atacantul nu a avut prea multe reuşite în meciul cu Voluntari, deşi a jucat de la începutul meciului şi a fost căpitan la FCSB.

×
Subiecte în articol: gigi becali denis alibec