x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Schimbări masive la Iaşi

Schimbări masive la Iaşi

08 Iul 2010   •   00:00

Viitorul preşedinte al retrogradatei Politehnica Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat ieri că gruparea ieşeană este nevoită să renunţe la jucătorii Ignatov, Viveiros şi Mihajlov.

"Am purtat o serie de discuţii cu jucătorii străini din lot şi suntem nevoiţi să-i lăsăm să plece pe Stojan Ignatov, Nuno Viveiros şi Miloş Mihajlov. Aceştia vor să plece de la Iaşi pentru că nu sunt dispuşi nici să accepte reducerea contractelor şi nici să joace în Liga a II-a. Nu are nici un rost să-i ţinem cu forţa la Iaşi şi nici nu le putem plăti salariile actuale. În schimb, fundaşul Salif Nogo şi atacantul Lamine Diarrassouba vor continua cu Poli Iaşi, aceştia având salarii mai mici şi acceptând să evolueze în liga secundă".

Sichitiu a adăugat că la formaţia ieşeană va veni şi mijlocaşul Marius Mitu, după ce la Politehnica Iaşi au mai ajuns Dino Eze şi Dan Spiridon. "Mitu este un jucător experimentat, de 34 de ani, care ultima dată a evoluat la UTA, sub comanda lui Ionuţ Popa, şi ne va ajuta. Tot de la UTA a venit şi fundaşul Dino Eze. O altă noutate este fundaşul Dan Spiridon, în vârstă de 26 ani, care poate juca şi mijlocaş la închidere şi care a evoluat ultima dată la FCM Bacău".

×
Subiecte în articol: stiri