x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Seara REVANȘEI. Alibec și Budescu au umilit echipa lui Gigi Becali

Seara REVANȘEI. Alibec și Budescu au umilit echipa lui Gigi Becali

23 Noi 2019   •   22:43
Seara REVANȘEI. Alibec și Budescu au umilit echipa lui Gigi Becali
Sursa foto: pixabay.com

Astra Giurgiu a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.

Vicecampioana a deschis scorul prin francezul Harlem Gnohere (18), dar Astra a reuşit să întoarcă scorul prin dubla lui Denis Alibec (30, 60), iar Gabriel Enache (90+6), la primul său meci de la revenirea la alb-negri, a parafat victoria giurgiuvenilor.

Gnohere a fost accidentat serios în min. 81, când s-a ciocnit cu portarul David Lazar, la o minge centrată în careul Astrei. Francezul şi-a pierdut cunoştinţa, dar a primit primul ajutor imediat, gâtul i-a fost imobilizat cu un guler cervical şi a fost transportat la spital.

Astra, la care au evoluat mai mulţi jucători care au trecut pe la FCSB, a mai ratat ocazii de gol prin Graovac (1), Răduţ (26, 28) şi Alibec (27), în timp ce roş-albaştrii şi-au creat situaţii de gol prin Oaidă (10), Gnohere (24) şi Man (77).

Echipa antrenată de Bogdan Andone (ex-FCSB) a urcat pe locul al doilea în clasament, având o singură înfrângere în ultimele zece etape, ultimele cinci meciuri fiind tot atâtea victorii.

FCSB a încheiat o serie de nouă meciuri consecutive fără înfrângere, şapte victorii şi două egaluri.

În tur, Astra s-a impus cu 2-1.
FCSB - AFC Astra Giurgiu 1-3 (1-1), Arena Naţională - Bucureşti
Au marcat: Harlem Gnohere (18), respectiv Denis Alibec (30, 60), Gabriel Enache (90+6).
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Adrian Ionescu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES

×