x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sorin Paraschiv ratează şi el returul cu Zenit

Sorin Paraschiv ratează şi el returul cu Zenit

02 Aug 2010   •   00:00
Sorin Paraschiv ratează şi el returul cu Zenit
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Intact Images/Gazeta Sporturilor

S-au temut unii de alţii şi au urmărit în primul rând să nu piardă, ceea ce le-a şi ieşit. Iar la final toată lumea a fost mulţumită.



"Este un rezultat echi­tabil, sunt mulţumit că nu am pri­mit gol timp de două etape îm­potriva a două echipe foarte pu­ternice, FC Vas­lui şi Unirea Urziceni. Rapid nu este o candidată la titlu deocamdată, obiectivul nostru este ca­lificarea în cupele europene", a de­clarat tehni­cia­nul giuleştenilor, Marius Şumudică.

De partea cealaltă, antrenorul Unirii, Ronny Levy, a spus: "Nu sunt niciodată fericit când nu câştigăm, dar nu sunt nici de­za­măgit. Le mul­ţumesc jucătorilor mei, care sunt mai mult decât speciali şi îmi plac din ce în ce mai mult".

Asta a fost partea plină a paharului. Partea goală? Tehnicianul is­raelian de pe banca Unirii are mari pro­bleme de efectiv înaintea meciului capital de miercuri cu Zenit Sankt Petersburg, din turul III preliminar al Ligii Campionilor, asta după ce Sorin Paraschiv, care acuza dureri la muş­chii aductori, nu a rezistat decât 10 minute contra Rapidului.

În afara lui Paraschiv, Levy nu poate conta în re­turul cu Zenit pe Iulian Apostol (ac­cidentat), Pădureţu (suspendat), Ricardo (fugit de la echipă), Dan Ma­­tei (transferat între timp la FCM Tg. Mureş), Epaminonda Nicu şi Di­­nu To­doran (jucători care nu au fost tre­cuţi pe lista UEFA).

"Ne va fi foarte greu cu Zenit, dar mergem aco­lo să ne jucăm şansa", a spus Levy. La rân­dul său, Şumudică i-a pierdut sâm­bătă pe Cesinha şi Marius Constantin, care au părăsit terenul accidentaţi încă din prima repriză a meciului cu Unirea, însă cei doi au la dispoziţie o săptămână pentru a se recupera, ur­mătorul meci al Rapidului fiind programat vineri cu Oţelul, pe teren propriu, în etapa a treia a Ligii 1.

×
Subiecte în articol: liga i