x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua a pierdut cu Vasluiul, după 28 de partide fără vreo înfrângere

Steaua a pierdut cu Vasluiul, după 28 de partide fără vreo înfrângere

12 Apr 2014   •   00:54
Steaua a pierdut cu Vasluiul, după 28 de partide fără vreo înfrângere

Steaua Bucureşti a suferit prima sa înfrângere în acest campionat, 0-1 (0-0) cu FC Vaslui, vineri seara, pe stadionul ''Steaua'', în etapa a 27-a a Ligii I, după o serie de 28 de partide în care nu a cunoscut eşecul.

Atacantul zimbabwian Mike Temwanjera (85) a fost cel care a marcat golul victoriei pentru FC Vaslui, care iniţial anunţase că se va prezenta cu juniorii la partida din Ghencea, iar titularii au făcut deplasare în ultimul moment la Bucureşti. De altfel, în semn de proteste pentru salariile neplătite, vasluienii au intrat pe gazon cu o întârziere de circa 10 minute.

În ciuda problemelor de la FC Vaslui şi a faptului că jucătorii ''galben-verzi'' nu s-au antrenat în ultimele zile, fotbaliştii pregătiţi de Liviu Ciobotariu au făcut un joc excelent, au arătat determinare şi au luptat pentru fiecare minge, câştigând meritat un meci în care au ratat multe ocazii şi în care Steaua a evoluat dezamăgitor.

Steaua şi-a creat câteva ocazii bune, prin Federico Piovaccari (1, 22), Alex Chipciu (22), iar Andrei Prepeliţă a trimis mingea în bară (68), dar s-a semnalizat ofsaid la poziţia sa. Liviu Antal a avut ocazii mari de gol în min. 58 şi 78, iar portarul Florin Niţă a respins şutul lui Nicolae Muşat (79).

×