x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua - ACS Poli 1-0. Bourceanu eliminat în prelungiri

Steaua - ACS Poli 1-0. Bourceanu eliminat în prelungiri

17 Dec 2016   •   22:27
Steaua - ACS Poli 1-0. Bourceanu eliminat în prelungiri
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Steaua a învins ACS Poli Timişoara, scor 1-0 pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Adi Popa, în minutul 33.

Soarta meciului a fost decisă de golul splendid marcat de Adrian Popa (33), care a şutat din drop la centrarea lui William De Amorim.

Oaspeţii au dominat ultima parte a meciului şi au căutat egalarea, ratând mari ocazii de gol prin Octavian Drăghici (68), Alin Şeroni (81). Bănăţenii au marcat în minutul 74, când Cristian Bărbuţ a deviat în plasă şutul lui Andrei Artean, dar golul a fost anulat pentru o presupusă poziţie de ofsaid.

Steaua a încheiat meciul în zece oameni, după ce Alexandru Bourceanu a fost eliminat (90+3) pentru o intrare brutală prin alunecare la George Alexandru Neagu, care a părăsit terenul cu o contuzie puternică la tibie.

Steaua a revenit pe primul loc în clasament după acest succes. ''Roş-albaştrii'' se impuseseră cu 1-0 şi în tur.

Steaua venea după trei eşecuri în toate competiţiile, 1-2 cu Villarreal (Europa League), 0-1 cu Astra (Liga I) şi 4-5 la loviturile de departajare cu CS Mioveni (Cupa României).

FC Steaua Bucureşti - ACS Poli Timişoara 1-0 (1-0), Arena Naţională - Bucureşti
A marcat: Adrian Popa (33).
Cartonaş roşu: Alexandru Bourceanu (Steaua, 90+3).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)
Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF

×