x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua, din nou în Austria

Steaua, din nou în Austria

06 Iul 2010   •   00:00
Steaua, din nou în Austria
Sursa foto: Alex Nicodim/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Managerul Victor Piţurcă a ales tot Aus­tria pentru cel de-al doilea sta­giu de pregătire din această vară. Ste­liş­tii se află de ieri în staţiunea austria­că Walchsee, la Hotelul Seeresidenzs, acolo unde va zăbovi timp de zece zile, până la data de 14 iulie.

Astăzi va ajunge şi stoperul portughez Geraldo Alves, de la Aek Atena, cel care a fost integralist în dubla cu FC Vaslui din preliminariile precedentei ediţii de Europa League. În acest al doilea cantonament, trupa din Ghencea va disputa şi patru meciuri de verificare, po­lonezii de la Zaglebie Lubin (mâi­ne), cu vicecampioana Gre­ciei, Olym­piakos (vineri, 9 iu­lie), cu ma­ghiarii de la Ferencvaros (11 iulie) şi cu egiptenii de la Zamalek (13 iulie).

Deşi a fost aşteptat cu nerăbdare în Ghencea şi anunţat cu mare pom­pă de suporterul Stelei, Gigi Becali, meciul amical cu Real Madrid a fost anulat. Impresarul Ioan Becali a motivat că partida nu se va mai disputa din cauza progra­mului încărcat al Stelei.
"Nu ştiam dacă Piţurcă va accepta un amical între două meciuri din Europa Lea­gue. Nu am vorbit cu Porumboiu, am de­­cis că e mai bine să închid totul, pen­tru că Mourinho e prietenul meu şi nu vreau să mă fac de râs. Nu am avut certitudinea că se va putea face loc pentru acest amical şi eu nu pot să încurc Real Ma­drid", a explicat Be­cali la GSPTV.

Altfel, Steaua a urcat o poziţie, până pe locul 46 (cu 166 de puncte) în clasamentul pe luna iunie al Fede­ra­ţiei Internaţionale de Istorie şi Sta­tis­tică a Fotbalului şi continuă să ră­mâ­nă formaţia română cel mai bine cla­sată.
Campioana entitre, CFR Cluj, a coborât patru locuri şi se află pe poziţia 79, cu 131,5 puncte, în timp ce FC Vaslui a coborât de pe 90 pe 95, cu 120 de puncte. Vicecam­pioana Unirea Urziceni a urcat două lo­curi, aflându-se pe 106, cu 114 puncte, Dinamo a urcat o poziţie şi se află pe locul 113, cu 112 puncte.

×
Subiecte în articol: stiri