x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua - Dinamo 1-1. Roş-albaştrii au evitat o umilinţă în Ghencea egalând în minutul 89

Steaua - Dinamo 1-1. Roş-albaştrii au evitat o umilinţă în Ghencea egalând în minutul 89

01 Mar 2014   •   23:24
Steaua - Dinamo 1-1. Roş-albaştrii au evitat o umilinţă în Ghencea egalând în minutul 89

Derbyul Steaua - Dinamo s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, "roş-albaştrii" evitând o umilinţă pe teren propriu după ce Keşeru a înscris golul egalării în minutul 89.

Pornită ca mare favorită în meciul cu rivala Dinamo, Steaua a dominat prima repriză, însă nu a reuşit să treacă de apărarea dinamoviştilor. În minutul 56, portarul steliştilor, Bogdan Tătăruşanu, a avut o ieşire riscantă la minge, faultându-l pe dinamovistul Ţucudean.

Lovitura de la 11 metri a fost executată de Dragoş Grigore, care a ales să execute "o scăriţă". Tătăruşanu a reuşit să atingă şi ulterior să prindă mingea, însă aceasta apucase să depăşească linia porţii, arbitrul acordând gol valabil.

La 0-1, steliştii s-au lansat în atac, Keşeru reuşind să egaleze cu un şut din întoarcere de la 16 metri, în minutul 89.

"A fost un meci tensionat. Mă bucur foarte mult că nu am pierdut acest meci. Este important în lupta pentru titlu, dar şi pentru suporteri, există această rivalitate de mulţi ani. Dinamo a jucat foarte bine, ne-a surprins. Totuşi ştiam că este o echipă bună şi a arătat-o azi. Mă bucur că am marcat într-un derby şi am făcut ca echipa să nu piardă", a declarat Keşeru după meci.

"Nu ştiu dacă ne putem bucura. Am avut victoria în mână, din păcate am fost egalaţi în ultimele minute. Am decis să dau scăriţă, mă bucur că mingea a intrat în poartă, dar nu mă pot bucura pe deplin. Asta este viaţa, mergem înainte. Din punctul meu de vedere, Dinamo a pierdut două puncte în această seară", a declarat marcatorul dinamoviştilor, Dragoş Grigore.

×
Subiecte în articol: claudiu keşeru derby steaua dinamo