x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua i-a transferat pe Papp şi pe Bourceanu

Steaua i-a transferat pe Papp şi pe Bourceanu

01 Sep 2014   •   11:20
Steaua i-a transferat pe Papp şi pe Bourceanu

Campioana României la fotbal, Steaua Bucureşti, a confirmat oficial transferurile fundaşului Paul Papp şi mijlocaşului Alex Bourceanu, ambele sub formă de împrumut.

Papp va juca la formaţia din Ghencea până la finalul acestei stagiuni, cedat de clubul italian de prima ligă Chievo Verona, precizează site-ul clubului din Ghencea.

Steaua l-a repatriat pe fostul său căpitan, Alexandru Bourceanu, împrumutat până la finalul sezonului de la Trabzonspor.

Papp este un fundaş central născut la 11 noiembrie 1989, în Dej, care a debutat în fotbalul profesionist la Unirea Dej, iar după doua sezoane a semnat cu FC Botoşani. În 2009 a fost achiziţionat de FC Vaslui, la care a rămas până în 2012, perioadă în care a evoluat în 74 de jocuri şi a înscris de 6 ori. În urmă cu doi ani a semnat cu Chievo Verona, pentru care a bifat 14 partide şi a înscris un gol, iar în a doua parte a sezonului trecut a fost împrumutat la Astra Giurgiu. Papp a îmbrăcat de 11 ori tricoul echipei naţionale şi a înscris un gol.

Alexandru Bourceanu este un mijlocaş defensiv născut pe 24 aprilie 1985, la Galaţi, care şi-a început cariera în 2004, la Dunărea Galaţi. De acolo a fost transferat în 2008 la Oţelul, unde a evoluat timp de un sezon, perioada în care a jucat în 31 de partide şi a marcat un gol. În vara lui 2009 a plecat la Poli Timişoara, echipa pentru care a strâns, până în 2011, 54 de partide şi 2 goluri în Liga 1, trei jocuri în preliminariile Champions League, precum şi 10 partide in preliminariile şi grupele Europa League. Din vara anului 2011 a jucat pentru Steaua, adunând 31 de partide de Liga 1 în primul sezon. În stagiunea trecută a evoluat în 32 de etape de campionat şi a înscris 3 goluri, în Europa League a adunat 12 partide. A cucerit un trofeu de campion şi Supercupa României în 2013, evoluând în cinci din cele şase meciuri din Champions League din sezonul trecut. Pentru Trabzonspor a bifat 12 partide în Superliga turcă şi două în Europa League.

×