x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steliştii au făcut vizita medicală cu gândul la restanţele financiare

Steliştii au făcut vizita medicală cu gândul la restanţele financiare

11 Iun 2010   •   00:00

Steaua este a doua grupare din Liga I care reia pregătirile, după vicecampioana Unirea Urziceni, dar starea de confuzie din cadrul clubului se prelungeşte şi la nivelul echipei. Astfel, la vizita medicala de vineri au fost prezenţi doar 15 jucători. Au absentat Toja, Zapata, Emeghara, Arman Karamian şi Pantelis Kapetanos, cel din urmă motivat, deoarece se află cu naţionala Greciei la Cupa Mondială.

În schimb, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă au venit jucătorii care în sezonul precedent au fost împrumutaţi la alte echipe, Andrei Vâtcă, Andrei Ionescu, Mihai Onicaş şi Emil Ducu-Ninu.

După vizita medicală efectuată la INMS, mijlocaşul Ovidiu Petre a declarat că jucătorii nu şi-au primit încă restanţele financiare rămase încă din returul ediţiei trecute de campionat. "Nu am primit restanţele financiare. Sperăm ca odată cu numirea ca antrenor a lui Victor Piţurcă să le primim", a spus Ovidiu Petre.

"Se pare că uşor, uşor ajungem la fund. Astăzi am fost doar 15 jucători la vizita medicală, destul de puţini. Această instabilitate la nivelul conducerii tehnice nu face bine nimănui. Victor Piţurcă e un antrenor care trebuie să antreneze în Ghencea în acest moment. Cu siguranţă este omul care poate aduce trofee la Steaua", a adăugat Petre, care ar vrea să plece din Ghencea: "Nu ştiu dacă e ultima mea vizită medicală alături de Steaua. Sunt discuţii şi vom vedea dacă se va finaliza transferul meu în străinătate. Îmi doresc să plec dacă va fi o ofertă bună atât pentru mine, cât şi pentru club".

Şi atacantul Bogdan Stancu speră ca Victor Piţurcă să preia funcţia de antrenor al Stelei. "Am fost în vacanţă, nu prea am mai urmărit ce s-a întâmplat în fotbalul românesc în ultima perioadă. Am auzit că va veni Victor Piţurcă antrenor, dar nu ne-a anunţat nimeni oficial. Nu ne temem că este un antrenor sever. Important este să facem treabă bună împreună şi să ne îndeplinim obiectivele, pentru că nu prea am reuşit să facem asta în ultimii ani", a spus Bogdan Stancu.

×
Subiecte în articol: alte stiri din sport