x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Șumudică: "Voi face tot ce ține de mine pentru ca FCSB să nu iasă campioană!"

Șumudică: "Voi face tot ce ține de mine pentru ca FCSB să nu iasă campioană!"

06 Apr 2017   •   22:58
Șumudică: "Voi face tot ce ține de mine pentru ca FCSB să nu iasă campioană!"

Marius Șumudică a declarat că o să facă tot posibilul pentru ca echipa lui Reghecampf să nu rămână în frunte până la final.

 

"Luna cadourilor. Întrebați-l pe Iliev câte mingi a avut de apărat. a scos o mine a lui Alibec, care a sărit înapoi. A fost un penalty cadou - nu știu dacă a fost corect acordat - la al doilea gol o inexactitate a apărătorilor mei, iar la al treilea a fost o execuție fantastică. Practic, ne-au bătut jucătorii formați de noi, asta înseamnă când trebuie să dai cei mai buni jucători. Se întoarce ca un bumerang. Când ai 4-5 situații singur cu portarul și nu înscrii, ce să faci? Asta este", a declarat Marius Șumudică, la finalul meciului FCSB - Astra 3-0.

"Nu mă întrebați pe mine ce simt, întrebați-i pe alții. Dacă mă trezeam mâine dimineață și aveam 51 de ani ca să câștig meciul ăsta, nu mă deranja. Atât de mâhnit sunt în sufletul meu. Campionatul e lung, se joacă și voi face tot ceea ce ține de mine pentru ca FCSB să nu iasă campioană. Tot ce ține de mine!", a mai spus antrenorul campioanei României.

×
Subiecte în articol: marius sumudica