x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Surpriză. Astra Giurgiu, eliminată din Cupa României

Surpriză. Astra Giurgiu, eliminată din Cupa României

27 Feb 2018   •   22:42
Surpriză. Astra Giurgiu, eliminată din Cupa României

Gaz Metan Mediaş s-a calificat, surprinzător, în semifinalele Cupei României la fotbal, marţi seara, după ce a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 (1-0), pe teren propriu, în primul sfert de finală al competiţiei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de venezueleanul Mario Rondon (28). Sud-americanul, care a marcat de două ori în partida de campionat câştigată de Astra cu 4-3, a ratat şi un penalty, în min. 80, când şutul său a fost apărat de portarul Plamen Iliev. Lovitura de pedeapsă a fost acordată în urma unui fault comis de Alexandru Dandea asupra lui Valentin Creţu.

Gaz Metan a mai avut o ocazie bună, prin David Caiado (68), al cărui şut de la circa 25 de metri a fost respins în corner de Iliev.

Astra, finalista de anul trecut a competiţiei, a ratat prin Silviu Balaure (23) şi prin Urko Vera (75), al cărui şut de la aproape 40 de metri a lovit bara transversală.

Miercuri va avea loc sfertul AFC Hermannstadt - FCSB (Stadionul Municipal - Sibiu, ora 18,30), joi se va juca meciul CS Universitatea Craiova - Dinamo (Stadionul ''Ion Oblemenco'' - Craiova, 20,30), iar partida dintre FC Botoşani şi CSM Politehnica Iaşi a fost reprogramată.

CS Gaz Metan Mediaş - AFC Astra Giurgiu 1-0 (1-0), Stadionul ''Gaz Metan'' - Mediaş
A marcat: Mario Rondon (28).
Mario Rondon a ratat un penalty în min. 80 (a apărat Plamen Iliev).
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Bogdan Velicu (Bucureşti), Andrei Constantinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Dumitru Paraschiv (Drobeta-Turnu Severin) - FRF
AGERPRES

×
Subiecte în articol: astra giurgiu cupa romaniei