x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Suspendare și amendă RECORD pentru Gigi Becali. Care au fost motivele invocate de Comisia de Disciplină a FRF

Suspendare și amendă RECORD pentru Gigi Becali. Care au fost motivele invocate de Comisia de Disciplină a FRF

07 Sep 2017   •   09:16
Suspendare și amendă RECORD pentru Gigi Becali. Care au fost motivele invocate de Comisia de Disciplină a FRF

Gigi Becali a fost suspendat șase luni de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal. Patronul FCSB a primit două sancțiuni, prima pentru vorbele grele adresate FRF, după ce Mircea Lucescu a semnat cu Turcia. Cealaltă a venit după remarcile rasiste făcute la adresa lui Muniru și Moke, informeaza Digisport.

 

Lui Becali i se va aplica cea mai mare dintre cele două sancțiuni: 6 luni de suspendare. Mai mult, patronul roș-albaștrilor a fost amendat cu un total de 130.000 de lei.

 

"E de vină doar Federația. E rușinos, e regretabil. Avem unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii. În loc să îi luăm la națională, unde suntem de râs, îl lăsăm în Turcia.

Eu cred că Lucescu venea și pe o ofertă mai mică. E rușinos. Cred că ei au o legătură cu Daum, una materială, de corupție. E opinia mea. Îi ai pe Lucescu, cel mai mare antrenor. Îi spui lui Lucescu așa: facem contractul începând de peste trei luni. E vorba de bani", a spus Becali în urmă cu o lună.

...despre Moke și Muniru: "Nu am nimic cu jucătorii de culoare. Am avut 4-5. La mine nu e discriminare. Eu nu am nimic cu ăştia din Europa, pentru că sunt civilizaţi. Eu nu iau din Africa, nu mai vreau să lucrez cu ei. Ai numai probleme cu ei, nu se adaptează.

Eu lucrez cu negri din Europa, care sunt civilizaţi, cei din Africa sunt obraznici, nu au educaţie. Pe Boli de ce-l vreau? E european, eu numai lucrez decât cu europeni, galben, negru, ce o fi, numai să fie european. Şi Mircea Lucescu spunea la fel, că nu mai poţi să lucrezi cu ei”, a spus Becali.

 

×
Subiecte în articol: gigi becali frf