x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Transfer în Liga 1. Cât a dat Steaua pe Gabriel Enache, fostul jucător al Astrei Giurgiu

Transfer în Liga 1. Cât a dat Steaua pe Gabriel Enache, fostul jucător al Astrei Giurgiu

20 Feb 2016   •   11:20
Transfer în Liga 1. Cât a dat Steaua pe Gabriel Enache, fostul jucător al Astrei Giurgiu
Sursa foto: LPF.ro

Clubul de fotbal Steaua l-a transferat, vineri, pe jucătorul formaţiei Astra, Gabriel Enache, a anunţat gruparea giurgiuveană pe contul său oficial de Facebook.

"După 3 ani şi jumătate petrecuţi în tricoul echipei noastre, Gabriel Enache a fost transferat la FCSB (n.r. - Fotbal Club Steaua Bucureşti). După 139 de prezenţe oficiale pentru Astra, în care a marcat 16 goluri, Enache a primit acceptul de a încerca o nouă experienţă în carieră. Mult succes în continuare, Gabi Enache!", se menţionează pe site-ul de socializare citat.

Joi, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, afirma la postul Digi Sport că iniţial oferise clubului Astra suma de 400.000 de euro în schimbul lui Enache, dar în cele din urmă a acceptat să plătească 500.000. "Suma de transfer este 500.000 de euro. Nu merita băiatul ăla să-l ţin cu emoţii, atât de mult şi-a dorit să vină la Steaua şi a făcut atâtea sacrificii, încât merita 100.000 de euro în plus. Eu cred în Enache. Mi-a plăcut de când era la Mioveni. Dar nu m-a lăsat Mihai Stoica să-l iau", afirma, joi, Becali.

În vârstă de 25 de ani, Enache a evoluat până în prezent doar la două formaţii, CS Mioveni şi Astra Giurgiu. El are cinci selecţii la echipa naţională, dar a jucat doar în trei partide pentru România, cu Grecia (7 septembrie 2014) şi Finlanda (14 octombrie 2014) în preliminariile EURO 2016 şi în amicalul cu Danemarca (18 noiembrie 2014).

Sursa - Agerpres

×