x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Viaţă uşoară pentru Steaua în UCL: dacă trece de Stromsgodset, va întâlni Dinamo Tbilisi sau Aktobe

Viaţă uşoară pentru Steaua în UCL: dacă trece de Stromsgodset, va întâlni Dinamo Tbilisi sau Aktobe

18 Iul 2014   •   13:41
Viaţă uşoară pentru Steaua în UCL: dacă trece de Stromsgodset, va întâlni Dinamo Tbilisi sau Aktobe

Dacă va trece de Stromsgodest, Steaua va avea parte de o dublă, teoretic, mult mai accesibilă, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în care va juca împotriva învingătoarei dintre Dinamo Tbilisi (Georgia) şi FK Aktobe (Kazahstan).

Potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri, la sediul UEFA de la Nyon, primul meci va avea loc în deplasare, pe 29 sau 30 iulie, iar returul la Bucureşti, pe 5 sau 6 august.

Steaua a învins campioana Norvegiei la Drammen cu 1-0, în prima manşă a turului doi preliminar, iar revanşa va avea loc săptămâna viitoare, pe 23 iulie, pe Arena Naţională.

Campioana din Kazahstan pare, la prima vedere, cel mai probabil adversar al trupei lui Gâlcă, după ce Aktobe a învins pe Dinamo Tbilisi în deplasare, cu 1-0, prin golul lui Danilo Neco (51), în prima manşă a turului doi preliminar. În schimb, Dinamo Tbilisi nu este o necunoscută pentru campiona României, cele două echipe întâlninindu-se şi sezonul trecut, în exact aceeaşi fază a competiţiei.

Atunci Steaua a câştigat în tur, cu 2-0, în deplasare şi a remizat o săptămâna mai târziu, pe Arena Naţională, scor 1-1.

×