x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vicecampioana României la fotbal a fost învinsă de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 4-0

Vicecampioana României la fotbal a fost învinsă de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 4-0

25 Aug 2019   •   23:43
Vicecampioana României la fotbal a fost învinsă de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 4-0
Sursa foto: Ohmega1982/Getty Images/iStockphoto

Gaz Metan Mediaş a surclasat-o pe FCSB cu scorul de 4-0 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, în etapa a 7-a a Ligii I de fotbal.

Vicecampioana a fost umilită la Mediaş, unde a primit patru goluri după erori uriaşe, terminând şi cu doi jucători mai puţin.

Gaz Metan a deschis scorul prin Darius Olaru (17), jucător care aparţine echipei FCSB şi este împrumutat la Mediaş, după o gafă a portarului Andrei Vlad, la un şut al lui Marius Constantin. Gazdele şi-au majorat avantajul prin Marius Constantin (58 - penalty), după ce portarul Cristian Bălgrădean a greşit şi el, iar apoi l-a faultat pe Sergiu Buş. Gaz Metan a obţinut un nou penalty prin Buş, după ce Cristea (ex-Gaz Metan) l-a faultat, iar Dumitru Cardoso (65) a înscris al treilea gol al gazdelor. Fundaşul stânga Mihai Velisar a închis tabela cu cel mai frumos gol al partide (85), după o incursiune personală, încheiată cu un şut sub transversală.

După ce Cristea a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben (64), fundaşul bulgar Bojidar Ciorbadjiski a primit şi el cartonaş roşu în min. 75 (al doilea galben), la meciul de debut, pentru fault la Buş.

Echipa antrenată de Edi Iordănescu a mai ratat ocazii clare de gol prin Buş (10, 45), Cardoso (49 - bară), Ely Fernandes (69), Nasser Chamed (80).

Şi FCSB şi-a creat câteva situaţii de gol, cele mai clare ratate de Salomao (8, 37 - bară, 50).

Gaz Metan putea primi încă un penalty în min. 22, la un duel între Dumitru Cardoso şi Iulian Cristea, dar italianul a primit cartonaş galben pentru simulare.

FCSB a suferit al cincilea eşec consecutiv în Liga I, la debutul antrenorului Bogdan Argeş Vintilă pe banca tehnică a vicecampioanei.

FCSB ocupă penultimul loc în clasament, iar Dinamo este ultima.

CS Gaz Metan Mediaş - FCSB 4-0 (1-0), Stadion Gaz Metan - Mediaş
Au marcat: Darius Olaru (17), Marius Constantin (58 - penalty), Dumitru Cardoso (65 - penalty), Mihai Velisar (85).
Cartonaşe roşii: Iulian Cristea (FCSB, 64), Bojidar Ciorbadjiski (FCSB, 75).
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Ciprian Florin Danşa (Satu Mare); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF
AGERPRES

×
Subiecte în articol: fcsb gaz metan mediaş