x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Viitorul Constanța - FCSB 2-2. Pas greșit pentru echipa lui Dică

Viitorul Constanța - FCSB 2-2. Pas greșit pentru echipa lui Dică

21 Apr 2018   •   22:43
Viitorul Constanța - FCSB 2-2. Pas greșit pentru echipa lui Dică

Echipele FC Viitorul Constanţa şi FCSB au terminat la egalitate, 2-2 (2-1), într-o într-o partidă din cadrul etapei a şasea a play-off-ului Ligii I de fotbal, disputată sâmbătă seara la Ovidiu.


FC Viitorul a dominat prima repriză a meciului, deschizând scorul prin Ionuţ Vînă, care l-a învins pe portarul oaspeţilor, Cristian Bălgrădean, cu un şut spectaculos de la aproximativ 25 m. Campioana en titre şi-a majorat avantajul în minutul 36, prin Cristian Gavra, care a introdus balonul în plasă din interiorul careului.


FCSB a redus din handicap în finalul primei reprize, în urma autogolului portarului Valentin Cojocaru, iar apoi a restabilit egalitatea după pauză, prin Constantin Budescu, playmaker-ul roş-albaştrilor executând perfect o lovitură liberă, în minutul 56.


Partea secundă a întâlnirii a aparţinut bucureştenilor, care au irosit câteva bune ocazii de a marca, cea mai importantă dintre ele în minutul 69, când Filipe Teixeira a trimis balonul în bară.


În urma acestui rezultat, FCSB, liderul clasamentului, s-a distanţat la trei puncte de ocupanta locului secund ,CFR Cluj, care va juca duminică, în deplasare, cu Poli Iaşi.


FC Viitorul Constanţa - FCSB 2-2 (2-1), stadion "Orăşenesc" - Ovidiu
Au marcat: Ionuţ Vînă (18), Cristian Gavra (36), respectiv Valentin Cojocaru (45 - autogol), Constantin Budescu (56).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Adrian Ghinguleac (Bucureşti) şi Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin); arbitru de rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).
Observatori: Constantin Ştefan (Bucureşti) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF.
AGERPRES

×