x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Abramovici l-a concediat pe Villas-Boas de la Chelsea

Abramovici l-a concediat pe Villas-Boas de la Chelsea

04 Mar 2012   •   13:54
Abramovici l-a concediat pe Villas-Boas de la Chelsea

La mai putin de 24 de ore dupa un nou si rusinos esec in Premier League, 0-1 cu West Bromwich Albion, Chelsea, gruparea patronata de Roman Abramovici, l-a concediat pe tehnicianul portughez al echipei, Andre Villas-Boas, anuntul fiind facut pe site-ul oficial al clubului londonez.

"Conducerea clubului ii multumeste pentru munca depusa si este dezamagita ca relatia de colaborare s-a incheiat atat de repede. Din nefericire, rezultatele si performantele echipei nu au fost destul de bune si nu au aratat semne de imbunatatire. Cu efect imediat, Roberto Di Matteo a fost desemnat antrenorul primei echipe pana la finalul sezonului", suna comunicatul oficial al clubului.

Cu Andre Villas-Boas pe banca tehnica de la inceputul sezonului, Chelsea ocupa locul 5 in campionat, iar in optimile de finala ale Ligii campionilor, a pierdut meciul tur cu Napoli, scor 1-3.

Tehnicianul lusitan, in varsta de numai 32 de ani, a fost adus in vara de la FC Porto, echipa cu care castigase titlul in Portugalia si Europa League.

Si inca un amanunt interesant, cel care ii urmeaza lui Villas-Boas, fie si interimar, Roberto Di Matteo a ajuns la secund la Chelsea dupa ce fusese concediat de West Bromwich Albion, echipa care i-a dat lovitura decisiva antrenorului lusitan.

×