x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Anunț OFICIAL. Iasmin Latovlevici la Galatasaray!

Anunț OFICIAL. Iasmin Latovlevici la Galatasaray!

08 Sep 2017   •   08:58
Anunț OFICIAL. Iasmin Latovlevici la Galatasaray!

Iasmin Latovlevici, 31 de ani, a semnat cu Galatasaray! Transferul surpriză a fost perfectat vineri seară, iar fundașul stânga a devenit cel de-al 12-lea român din istoria ”leilor”. 

Galata a anunțat pe site-ul oficial mutarea înregistrată în ultima zi de mercato dinTurcia. Liderul la zi din Super Lig a plătit 550.000 de euro pentru a-l transfera de la Karabukspor. Pe lângă suma plătită, Galatasaray a publicat pe site și toate datele din contractul fundașului român.

Acesta va avea un salariu de 750.000 de euro pentru acest sezon și un bonus de 4.000 de euro pentru fiecare punct câștigat de echipă. În plus, va primi o primă de 25% din salariu dacă echipa sa va câștiga titlul. Înțelegerea se va prelungi în aceleași condiții pentru încă un sezon, dacă jucătorul va fi pe teren la 18 victorii în meciuri oficiale (campionat + Cupa Turciei). 

Latovlevici a ajuns în Turcia în 2015, după cinci ani petrecuți la Steaua. A semnat cu Genclerbirligi din postura de jucător liber. A trecut după numai un an la Karabukspor, unde a marcat 3 goluri în 30 de meciuri disputate în sezonul trecut.

×
Subiecte în articol: iasmin latovlevici galatasaray