x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Anunţ ŞOC în Anglia. Unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal, scos la vânzare!

Anunţ ŞOC în Anglia. Unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal, scos la vânzare!

12 Mai 2014   •   16:21
Anunţ ŞOC în Anglia. Unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal, scos la vânzare!

Clubul Aston Villa, care s-a menţinut în prima divizie a Campionatului de fotbal al Angliei, după ce a încheiat sezonul pe locul 15, este de vânzare, a anunţat luni proprietarul său american, din 2006, Randy Lerner.

''Trebuie să permit clubului să avanseze şi să caute un nou conducător care să aducă prospeţime, să revigoreze clubul, mai ales că eu consider, în adâncul meu, că nu-mi mai pot îndeplini corect sarcina'', a declarat într-un comunicat proprietarul care a plătit 77 milioane euro pentru cumpărarea clubului din Birmingham.

''Acum două săptămâni am spus că îmi voi clarifica poziţia în privinţa viitorului clubului. Acum, ştiu că afacerile în fotbal sunt foarte iraţionale şi cred că am depăşit limita'', a adăugat Lerner.

Cu Randy Lerner la conducere, clubul Aston Villa a atins în 2010 finalele Cupei Angliei şi Cupei Ligii, însă demiterea antrenorului Martin O'Neill, în vara următoare, a oprit elanul clubului.



×
Subiecte în articol: aston villa club vanzare