x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Arsenal a pierdut partida cu Southampton și a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei

Arsenal a pierdut partida cu Southampton și a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei

23 Ian 2021   •   17:24
Arsenal a pierdut partida cu Southampton și a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei

Arsenal Londra a pierdut, sâmbătă, partida cu Southampton din Cupa Ligii Angliei (FA Cup) la fotbal, în urma unui autogol al brazilianului Gabriel.

Șaisprezecimile Cupei Ligii Angliei la fotbal au continuat sâmbătă cu partida dintre Southampton și Arsenal Londra, pe St, Mary's Stadium.

Gazdele au învins la limită cu 1-0, prin autogolul brazilianului Gabriel din minutul 24, eliminând din competiție pe Arsenal, cea care momentan ocupă un modest loc 10 în Premier League.

Meciul a fost în mare parte echilibrat, cu o mai bună posesie de partea tunarilor. Edwuard Nketiah a avut șansa egalării, în minutul 68, dar portarul Foster a reușit să respingă șutul pe jos al tânărului atacant englez.

Sothampton va juca pe 10 februarie, în optimi, cu Wolverhampton, care a învins vineri echipa de liga a 6-a Chorley, cea care în faza anterioară eliminase echipa de ligă secundă, Derby County.

FA Cup are programate în acest weekend toate partidele din 16-imi, cap de afiș fiind meciul de duminică dintre Mancheter United și Liverpool.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: arsenal cupa ligii angliei Southampton