x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Beckenbauer: Germania are şansa a treia la CM, după Spania şi Brazilia

Beckenbauer: Germania are şansa a treia la CM, după Spania şi Brazilia

08 Iun 2010   •   00:00
Beckenbauer: Germania are şansa a treia la CM, după Spania şi Brazilia
Sursa foto: /Reuters

Fostul internaţional şi selecţioner al Germaniei, Franz Beckenbauer, crede că reprezentativa ţării este a treia favorită la câştigarea titlului mondial din 2010, după Spania şi Brazilia, informează AFP. "Pentru mine, favoritele sunt Spania şi Brazilia. Germania urmează după ele, însă ar putea ajunge chiar în finală", a declarat Beckenbauer agenţiei germane SID, cu ocazia unui eveniment organizat de firma Adidas la Johannesburg.

Vicecampioană europeană în 2008 şi clasată a treia la Cupa Mondială din 2006, Germania nu se poate baza la CM 2010 pe căpitanul Michael Ballack, care este accidentat. "Ballack este cel mai important jucător al echipei. El va lipsi, dar dacă fiecare jucător de pe teren va da 5 la sută sau 10 la sută în plus, lipsa lui Ballack va putea fi compensată", crede Beckenbauer, campion mondial atât ca jucător, în 1974, cât şi ca antrenor, în 1990.

Germania va disputa primul său meci la CM, duminică, la Durban, împotriva Australiei, urmând să mai joace în grupa D cu Serbia şi cu Ghana.

×
Subiecte în articol: sport